Scoala noastră este locul unde copiii vin cu drag care le oferă şanse egale şi drepturi depline, pentru a progresa cu mai multă uşurinţă şi mai temeinic spre o stăpânire desăvârşită a cunoştinţelor.


         Ministerul Educaţiei

         Guvernul Romāniei

         Subiecte examene

         Cercetare.ro

         Şcoală online


         
        Lb. Română - Prof. Dascăl Retuţa

    2011 Ioniţă Andreea(VIII), Soricu Alina (VI) au obţinut la faza judeţeană punctajele 91p respectiv 90 p.


        Matematică - Prof. Nica Rădiţa

    2011 –Modreanu Teodor(VI) - menţiune la Concursul de matematică-română "Plus minus poezie" (Prof. Nica Rădiţa- prof.Năstăsescu Eleonora)


        Alte concursuri

    2011 - premiul III obţinut de echipa formată din elevii : Alexandru Pitulac, Gabriel Feraru, Mirel Trandafir, Ionut Balandau, Alexandru Manaila, Marius Dobrescu, Alexandru Gheorghiu si Alin Dobrescu la Olimpiada Sportului Scolar - faza naţională.

    2013 - premiul III obţinut de echipa formată din elevii :Ionuţ Buzatu, Sebastian Vâlcu, Mirela Caraiman, Maria Tudose la Concursului judeţean de matematică şi informatică pentru elevii din mediul rural, a VIII-a ediţie.

    2014 - premiul III obţinut de echipa formată din elevii :Ionuţ Buzatu, Sebastian Vâlcu, Mirela Caraiman, Maria Tudose la Concursului judeţean de matematică şi informatică pentru elevii din mediul rural, a IX-a ediţie.

    2015 - premiul II la Olimpiada Universul Cunoaşterii prin lectură, obtinut de eleva Vasile Roberta ,etapa judeţeană.

    2015 - premiul III obţinut de echipa formată din elevii :Ionuţ Buzatu, Sebastian Vâlcu, Mirela Caraiman, Maria Tudose la Concursului judeţean de matematică şi informatică pentru elevii din mediul rural, a X-a ediţie.


© Copyright 2007. Scoala Sihlea - Toate drepturile rezervate.
Design by SC SOFTAGORA SRL